Μια Ιστορία γεμάτη Εμπειρία

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιήθηκε στην παροχή σύγχρονων, λειτουργικών κι ολοκληρωμένων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων κάθε είδους, αυτοματισμού και συστημάτων ασφαλείας. Μετά από τη διεξαγωγή και παράδοση ολοκληρωμένων σύγχρονων ηλεκτρολογικών έργων, αλλά και τη δημιουργία προσωπικών σχέσεων εμπιστοσύνης, οι πελάτες μας, μας εμπιστεύτηκαν ακόμα μεγαλύτερα έργα που αποτελούνταν, πέρα από το ηλεκτρομηχανολογικό μέρος τους, κι από άλλους κατασκευαστικούς τομείς όπως υδραυλικές εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές γυψοσανίδες, τοποθέτηση πλακιδίων, υαλοπίνακες, αλουμίνια,κ.α.

Η αγάπη μας για τον κατασκευαστικό τομέα, το μεράκι μας, η συνεχής αναζήτηση, ενημέρωση και εκπαίδευση σε συνδυασμό με το αξιόπιστο και καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών μας, αποδείχθηκαν ικανά για να ανταπεξέλθουμε στο έπακρο και να καλύψουμε πλήρως και με επαγγελματισμό τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Σήμερα, η GADEZIS TECHNICALL GROUP αποτελεί μία νέα κι ανερχόμενη κατασκευαστική εταιρία με εξειδίκευση στον ηλεκτρομηχανολογικό τομέα, στην κατασκευή και συντήρηση πρατήριων υγρών καυσίμων, και στα συστήματα ασφαλείας.

Η υψηλή αξιοπιστία, η εγγυημένη ποιότητα (ISO 9001:2008) και η άριστη επικοινωνία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά των προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Διαθέτουμε πλούσιο μηχανολογικό εξοπλισμό (όργανα & εργαλεία) κι ανυψωτικά μηχανήματα (καλαθοφόρο όχημα), ενώ διακρινόμαστε για την άμεση ανταπόκριση, την επάρκεια προσωπικού, την αμεσότητα με τους πελάτες, τις ανταγωνιστικές τιμές και τη συνέπεια στην ολοκλήρωση των έργων σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα.

Αναλαμβάνουμε έργα ιδιωτικού & δημοσίου τομέα.

  1. Νέα
  2. Σχόλια Πελατών
next
prev

NewsLetter

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΓΚΑΔΕΖΗΣ Π. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Λεωφ. Σαλαμίνος 169
Κερατσίνι 187 56
Τηλ.: 210 4311100
Fax: 211 0124862
Kιν.: 6936 548887
Email: info@gadezis.gr

Site created by Site by Flexy Art Websites